Over Rijschool Melanin 

Melanin is de rijschool van Naomi van Brussel. De rijschool bestaat sinds 2016 en heeft al vele leerlingen geholpen met het halen van een rijbewijs.

Rijschool Melanin hanteert de algemene voorwaarden die van toepassing zijn voor alle rijscholen die zijn aangesloten bij de Stichting Rijschool Belang.

Zodra je met lessen begint nemen we deze voorwaarden met je door en ondertekenen we samen de lesovereenkomst en algemene voorwaarden van Rijschool Melanin. Als je op de link klikt kun je deze voorwaarden alvast inzien en doorlezen.

Er gelden ook een paar specifieke voorwaarden voor gespreide betaling, dat is in principe toegestaan, na overleg, met de restrictie dat het in maximaal twee termijnen gebeurt.

LET OP!

Bij het vroegtijdig beëindigen van de rijopleiding worden vooraf gegeven kortingen op lespakketten in rekening gebracht!

  • Indien je door ziekte, persoonlijke- of familieomstandigheden niet aan de geplande rijopleiding kunt beginnen of als je tijdens deze rijopleiding door een dergelijke calamiteit de opleiding moet stoppen, dan dien je dit direct door te geven aan de instructeur.
  • Indien je binnen 3 maanden na de calamiteit niet in staat bent de opleiding te hervatten, kan de lesovereenkomst worden ontbonden en ontvang je de betaalde lesgelden minus eventuele kortingen, de gereden lesuren, ingeboekte examens en administratiekosten van €100 retour.
  • NA 3 MAANDEN IS RESTITUTIE NIET MOGELIJK

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen

Rijschool Melanin

Je kan kiezen voor losse rijlessen of een pakket rijlessen. De rijlessen zijn individueel dus je bent verzekerd van mijn volle aandacht. De rijlessen die je afneemt duren minimaal 60 minuten waarin jij rijdt. De gehele rijopleiding word aangepast aan jou leertempo en leerstijl.

Algemene informatie

Volg ons