Ga naar hoofdinhoud

Het is belangrijk om de theorie echt te leren en de principes achter de regels daadwerkelijk te kennen. Hierdoor zal je het beter kunnen begrijpen en onthouden. Je vergroot hiermee ook de kans om te slagen voor het theorie examen. Ook zal je tijdens de rijlessen meer verkeersinzicht hebben en situaties sneller en zelfverzekerd kunnen inschatten en oplossen. Je hebt verschillende opties om de theorie te leren:

Theoriecursus

Het is natuurlijk van zeer groot belang dat je begrijpt wat je aan het doen bent in het verkeer! Ik adviseer daarom ook om GEEN ‘binnen 1 dag geleerd is binnen 1 dag vergeten’ theoriecursus van een paar uur, waarna je gelijk examen doet te volgen! Mijn advies is daarom ook, als je kiest voor een cursus, om klassikaal theorieles te volgen.

Theorie zelfstudie

Liever zelfstandig leren met boeken of een uitgebreide online theorie training? Ook dat kan natuurlijk! Rijschool Melan!n helpt je om uit een assortiment van de beste boeken, cd-roms en online theorie trainingen de juiste methode te kiezen.
Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden of blader eens door de boeken die we aanbieden. Voor iedereen zit er wel een methode bij die goed bij jouw behoeften aansluit.

Lees meer over:

Autorijschool Melanin Amsterdam

Back To Top